Vejledning til login til Prophix

Dette er en vejledning til login til Prophix efter klienten, enten smart eller basic er installeret.

Første afsnit er generisk og skal bruges hvis man logger ind i Prophix med det brugernavn man også logger på sin klient maskine. Andet afsnit er specifikt for den hostede skoleløsning.

Login med egen brugernavn som der anvendes til klient maskinen

Dette er en generisk vejledning til login til Prophix med brugernavn som er det samme som man er logget ind på med maskinen. Hvis Prophix smartclient er installeret vil korrekt Prophix servernavn og port allerede være indtastet og brugeren vil skulle vælge sprog via 'Avanceret' og trykke login efter åbning af klienten via shortcut på skrivbordet. Så frem man ikke har det rigtige servernavn stående som nedenstående, vælges avanceret og rediger serverliste og Prophix server og port tilføjes.

Første login prompt

Vis avanceret muligheder, hvor man kan vælge sprog.

Rediger serverliste OBS! Husk at tryk tilføj.

Login på HOSTSKOLE løsningen

Dette er en vejledning til login til Prophix for HOSTSKOLE løsningen.

Start Prophix og vælg ’Vis avancerede muligheder’

Indtast ’EUC-ACCOSTAT\’dit accostat brugernavn’’og pasword som nedenstående og login, husk at klikke af i Connect til SSAS ved brug af HTTPS

OBS! Er det første gang du logger ind, skal du vælge ’Rediger serverliste

Vælg den allerede indtastede server og højreklik og vælg Fjern

Indtast da accostat.euc-accostat.dk og vælg SSL og klik ’Tilføj’